Karmiąc zło

Wydawnictwo:
Data publikacji:
2012-01-02
Język:
polski
Liczba stron:
196
ISBN:
9788362781218

Lista linków

Tylko zalogowani użytkownicy mają dostęp do linków.

Zaloguj sięZałóż konto
Legimi PL

Zbrodnia w środowisku najwyższej klasy restauratorów pozwala warszawskim policjantom przekonać się, jak wygląda kulinarny świat 'od kuchni'. Skrzętnie skrywane tajemnice receptur, wielkie namiętności podlane sosem zazdrości i zawiści - oto prosta droga do nagłej śmierci wybitnego kucharza.

Autorka - Adrianna Ewa Stawska, popełniła klasyczny kryminał Śmierć w klasztorze (ukaże się także w serii superkryminal.pl). W wolnych chwilach pisze makabreski (Alfred Hitchcock poleca: Nauczycielka, Mnie pomsta, Skrzydła Azraela, Ścieżki śmierci; Antologia polskich opowiadań grozy: Romek26). Zapalona badaczka historii i kultur kulinarnych, wydała dwie książki kulinarne: Kuchnię kresową z Podlasia i Atlas kanapek świata. Wielbicielka małej czarnej, ciszy bibliotecznych sal i sutych biesiad miło przegadanych.

Książki które Cię zainteresują:

Nasi użytkownicy czytali również: